V75 Avd:7

V75 Avd:7. Bronsdivitionen, försök 6. 3:åriga och äldre i svensk träning. 400.001-800.001 kr.
2140 Auto


Brukar vilja avsluta den här avdelningen med 2 max 3 sträck. Den troliga ledaren och favorit samt utmanare.
Försnack kommer snart.

1-Warner hill, öppnar bra. och kan mkt väl hålla ut samtliga. Har en mkt bra spurt, måste nästan med, då många tar bort han helt. Överaska.
2-White shark, öppnar ok. Ska inte kunna svara på 1. Har haft lätt motstånd i samtliga lopp och det hårdnar till nu. tas bort.
3-Carambole p, kan ochså öppna bra, men tar inte 1 ibörjan, kommer 1 att vilja släppa så står 3 på tur för att ta över. Väljer han inte det så är 3 borta.
4-Staro capricorn, kan ochså öppna mkt bra, är först fram och utmanar 1 om ledningen, får han överta är loppet till hälften vunnet. Men han fick en dålig voltstart sist men avsluta ok, auto och dags för seger nu? känns nästan bäst hitills.
5-Longlegs, svårplaserad häst, då han haft uppehåll sen augusti men ändå gjorde mkt bra ifrån sig i combacken sist, blev stark 3:a och borde gått framåt formässigt, vet inte alls mkt om han, , måste läsa mer.
6-Frillan filiokus,  en av dom bättre hästarna i fältet, gjorde enorma spurt prestationer fram tills hon belv struken sist, pga dålig hals, tränaren tycker inte att hon borde tappat något i form.? Kan det utmana hennes form, det borde ju det, efter en månad utan tävling. Tro så iaf.
7-Super khan, startsnabb men borde inte kunna hota härifrån. Har haft en liten formsvacka i några lopp och många väntar på hans första seger, jag tror dock inte att den kommer här. Är dock lite lurig på han avgör sen.
8-Krångel, har presterat bra och har en stigand formkurva, dålig sist, satt fast i dåligt spår, lättare att hitta ut i andra spår från spår 8 nu. En liten skrällrisk dock.
9-Utah hornline,  tycker inte alls att han har bevisat sig stark i den här klassen, gjorde ett ok lopp sist och borde gå frammåt i form. Fick spår 9 och kan få en hygglig resa om 1 tar spets. Men är klart överspelad.kan om lucka ges i tid göra sig ett försök på seger, njaaa. Kasnke.
10-Manpower bank, gör mkt bra resultat efter en ganska sarjig höst. Svårt dock från bakspår. Kan bli fast litegrann i start och hasas ner i fältet. Måste läsa på mer men känns lurig.
11-Paris turf s.l, svårbedömd häst som inte borde räcka hela vägen. Ska kika lite mer.
12-Trim, har kapasitet och visar bra form sen senaste loppet, men bakspår i brons här idag, kommer inte att bli enkelt, har en känsla av att han går bässt i ledningen. vill ta bort en tänkbar favorit..


Spetsstriden.

1, 3 och 5 gör upp direkt i starten Håller 1 ut båda är han med. Utmanar efter första kruvan gör 4 eller 7.
Tror att 4 vil överta och försöker hålla hela vägen.

Skrälldraget.

Lyckas 1 hålla ut samtliga och max hamna 2:a i första spår ska han passas. Även 10 har bör ses upp med klaff+ 8.


Ranken lyder.
(kan ändras innan start, om något visar sig vara avgörande för form, taktik osv.)


4 kommer mest troligt får över ta och detta gör han til första häst. Jag plockar bort hårtbetrodda hästar som 7 och 12. Jag vill se 1 överaska rejält.

4
1
6
10
8
7


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test