V75-3 Superjackpott 27/2 Axevalla

Lopp 3, Gulddivitionen är som sist när Axevalla arrangerade V75 väldigt klen. 9 startande och där storfavoriten i det här loppet kommer att ha ett liknande scenarie att visa upp.
Sist var det spets och mål för Acclaim, nu har han bakspår.
Nu har Colombien necktie spår 3 bakom bilen och kommer laddas för fullt och sen med lugna steg vänta på slutrundan för att sen öka farten behagligt ända in i mål.
Det är iallafall så många läser loppet. Jag därimot har haft väldigt svårt att spika i Guld och ännu svårare att släppa Airstrike, för jag vet vilken kapacitet han besitter när det får stämma lite på vägen. 
Nu har han en mycket bra chans framför sig, han kommer laddas för fullt och ta ledningen före Tunk nafets och sen vänta på att Colomien kommer ångandes för att tidigt överta.
Då får han än en gång resan betald och kommer bara luckan in på upploppet så tror jag fortfarande på hasn sylvassa speed som nångång, ja varför inte på Lördag att resultera i en skrällseger.
För hur bra är Colombien necktie igentligen?
Jag tror inte at han kommer upp i samma kapacitet som förra året då tränaren påpekar att nu är det enbart en n bonus år som han får tävla under.  
Axevalla med Sveriges längsta upplopp 227 meter gör att chansen till skräll ökar och nånstans borde den komma, så varför inte här? Trots att Guld inte levererar skrällar allt för ofta.PÅ LANDET 4-6 JUNI. 3-åriga och äldre lägst 400.001 kr.
2140 m Auto

1 TUNK NAFETS
  h 10 Widegren Dan

2 AIRSTRIKE   v 10 Jansson Torbjörn

3 COLOMBIAN NECKTIE   v 8 Kihlström Örjan

4 SORAYA LADAY   s 10 Jörgen

5 POWER   v 8 Krenmayr Gregor

6 BOBTAIL   s 6 Adielsson Erik

7 STAR RUNNING   h 9 Goop Björn

8 MIN NARKISSOS   v 8 Lennartsson Per

9 ACCLAIM   v 9 Eriksson HåkanAirstrike satt fast redan från start i förra starten, så den plaseringen glömmer vi.
Utan istället vill jag påminna om hur nära det var några starter tidigare när han sånär satte nosen före Global investment efter en ryggledaren lopp och lucka in på upploppet.
Nu är upploppet längre och nosen hinner förbi innan mål.
Colombien necktie, har haft tråkiga utgångslägen mest varje gång.
Har startats ganska försiktigt i år jämfört med tidigare år, mycket kan bero på att det kan vara sista året han tävlar, och tränaren ser det här året som ett bonus år.
Nu är motståndet sådär, men startspåret desto bättre. Laddas han redan frn start så får han nog överta ledningen ganska tidigt och sen förhoppningsvis bestämma loppet helt själv.
Bobtail är startsnabb men kommer troligtvis att hamna först i andra spår och dä borde krafterna ta slut så småning om. Fick dra samma resa senast och hade ingen direkt spurt kvar att leverera när upploppet kom.
Kan ses som en litren outsider ifall favoriten viker ner sig.
Star running borde inte nämnas här egentligen, men Björn goop i vagnen och jag nosar skräll i övrigt här så varför kan inte han överaska och spurta ner allt och alla opm inte Airstrike hittar lucka?
Acclaim har inte visat samma form som tidigare men har fått tre lopp i kroppen efter en liten vila och formen borde vara på stigande kurva trotts att resultat raden inte direkt ger några sådana vibbar. Dåligt fäste senast var ursäkten då, nu passar banan bättre och han bör ha en chans att överaska.

 
Spetsstriden:
Jag tror att Airstrike är snabbast bakom bilen första biten för att sen släppa till Colombien och ta rygg.

Skrälldraget:
Jag lyfter fram Airstrike samt Star running som är på gång.


Rank: Preliminär.

A-Grupp:
Colombien necktie

B-Grupp:
Acclaim
Bobtail

C-Grupp:
Airstrike( plaseras här endast pga lite sträck och kan ge bra rensning i kupong högen, annars skulle han vara först i B-Gruppen.)
Star running


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test