V75-5, 6/2 Halmstad

V75-5
Dagens flex en enklare trio-stolopp.
3-7:åriga svenska ston 50.001-290.000 kr. Tillägg 20 m vid vunna 90.000 kr.
2140 Volt.Ett lågklassigt stolopp som helt saknar hästar som jag söker efter i ledningen.
1 och 2 öppnar bra men båda har varit borta länge och formen är mycket osäker.
Det borde innebära att i teorin, där starten i vanliga fall är mycket avgörande, inte är lika aktuell från början här. Utan dom två gör nog upp om starten för att sen låta antingen 6 eller 7 ta över tät.
Tilläggshästarna borde ganska snabbt hämta in avståndet redan i starten och spara lite krut till upploppet.
Fortsätter att varna för  11 som jag hade som storskräll  förra Lördagen och borde kunna hitta fram även här. Även Party time har jag länge väntat på genombrottet i V75 sammanhang, men satt lite dåligt till förra gången och ska ha bra chans att kräva revanch här.
12 är bra med från början, och lär ta plaseringar direkt. Men frågan är om han orkar hela vägen.
10 fick en dålig start senast men ska kunna utmana. Lågklassigt men intresant spelmässigt!1-Flax avenue, kan öppna bra från innerspår, osäker på form då hon bara gjort en start sen nov, kan ta tät men kommer mest troligt inte orka hela vägen!
2-Ladonna dimanch, har visat bra starter i Auto, men en mkt dålig start i volt senast, har ochså stått över länge pga av strykning, vet ej varför men borde ha långt till form även hon.
3-Romantic composite, var med och körde i första volt senast i Lördags och visade inga som helst prov på förbättring, har en dålig rad. Tas bort tidigt.
4-Ginger blaze, finns inget krut i alls i henne, för blek. Tas bort.
5-Marching orders, har en lite stel och ryckig stil, ganska älgaktig, ganska egen. Kan öppna men tror inte han tar spets, men brukar vilja rida upp i rygg ledaren och sen förbi. Stark gämfört med motståndet hittills. Borde kunna utmana samtliga fem.STRUKEN
6-Wiss ronja, tycker jag har utveklats positivt i dom senaste starterna, bra tempo i kroppen inför den här starten, intressant.
7-Egolina sonna, har gjort två klart godkända lopp irad, svår att säga rent rankmässigt men formen på stigande länk. Startar inte alls lika bra i mina ögon som i andras, trotts springspåret i volten.
8-Fruitu felicia, öppnar bra mycket bättre än samtliga framför henne, tråkigt nog hamnar hon i andra spår i volten, vilken kan förstöra mkt från start, med sega hästar framför. Men klart på väg frammåt. Rankas bland dom 3-4 första ungefär. efter troligtvis ledande 1 eller 2 och starka 5 och 6.
9-Bolets jasmine,blek. Ska inte kunna utmana.

Tillägg:

10-Amber diablo, fick en dålig start senast och det avgjorde positionen i loppet som blev dålig. Kan bättre och ska passas här.
11-Seagardens lady, min stora rysare från förra loppet som jag flaggade för tidigt. Hann så när in på ledande K.n speedgirl den gången, tror lika mkt på hon nu och täta starter borde inte vara något bekymmer. Bra start och sen en fin resa och avgör på uploppet. Bör passas iaf. Men behöver tur för att hitta ut.
12-Motown lavender, öppnar bra och håller bra i detta sällskap, fast osäker på formen då jag tycks se ett negativt mönster i de senaste starterna, bra på kort distans. men har sett stum ut i mål.
13-Silky smoth, är okej, men jag tror inte hon räcker till här från tillägget! tyvär.
14-Party time, har visat mkt bra repetitioner i avslutnings momenten, och hade bra form i slutet av nov, har sen fått loppen efter sabbat av galopper men såg pigg och stark ut senast, bör gå frammåt rejält och jag flaggar mest för henne härifrån tillägget! Stark galoppvarning, men kommer hon bara iväg så striden hon långt!
15-Sasabee, har inte kört ordentligt sen början av mars. Gick ett kval lopp i Dec, men galloperade bort sig i första riktiga starten sen uppehållet. Borde inte alls ha form och ska inte kunna vara med och göra upp om det.Spetsstriden:
1 och 2 upp, båda har dessvärre inte startat på länge, vilket kan visas efter ett tag då orken tryter!

Ranken:
(Preliminär, kan komma att ändras innan start)

A-Grupp:
Party time
Flax avenue

B-Grupp:
Seagardens lady
Wiss Ronja

C-Grupp
Motowns lavendel
Egolina sånna
Amber diablo
Fruity felicia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test