V75-2, 6/2 Halmstad

V75-2
Halmstad arena loppet-Stolopp 3-7:åriga svenska ston 90.001-635.000 kr.
1640 Auto.


Loppet känns ganska öppet trots så stor klass skillnad mellan hästarna, dom två bästa har fått spår långt ut på vingen och har båda lite osäker gång. Lobby la marc skulle ha varit första drag om han inte varit borta så länge , Viktoria struken borde vara bäst och ta tät om inte lobby svarar ut henne. jag har även en mkt mkt svag känsla för Alandias lime och måste kolla upp henne betydligt bättre samt Early launcher med. !
Chivas bluegrass kryper fram som en liten favorit.1-Early launcher
, har sett väldigt lite då hennes resultat inte alls varit intressanta, har inte visat nått direkt sen Oktober, har dock ofta haft tillägg i volt och har kanske inte riktigt kunnat göra sig själv hörd. Men jag känner att efter några galopp och strykningar så borde formen vara långt långt borta. Måste dock veta mkt mer framför allt starten innan jag dömmer. Kan annars starta hyfsat!
2-Alandias lime, svår plaserad, öppnar ok men inte mer, känslan är lika osäker, kan floppa helt men kan ochså rysar skrälla, fast en mkt mkt mkt svagkänsla för det. Det är ju trots allt stolopp, där hon inte ska ha en chans men ja varför inte?!
3-Lass honneur, gjorde en bra insats i ett diamantsto försök i höstas men har sen fått uppladdningen inför det här loppet spojlerad av galopper. Borde köra för spets då det inte direkt är några jätte hot innanför men njaa, formen borde vara dålig, rankar därför ner henne. Utan skor var bäst förut, men hästen verkar inte gå bättre vare sig med eller utan nu.
4-Good capasity, ska inte ha det som krävs i det här loppet, öppnar inte bra, avslutar inte bra.
5-Cievas bluegrass, har gjort två ovanligt bra lopp i rad trotts bakspår, 5:espår är väl inte direkt gynnande då hästen inte är direkt startsnabb, men kan dra upp ett temto och fälla många över målgapet. Hela fältet känns hitills mkt svåra att ranka, skulle väl kunna hålla han som bäst hitills.
6-Quizzal, ej startsnabb och ska inte ha en chans.
7- Lobby la marc, öppnar raskt och kan mkt väl sitta i ledningen trotts sjunde spår. Har varit borta nästan två månader, varöfr då??? borde inte alls ha nån kanon form efter 2 månader och rådande omständigheter som kyla osv. Har haft en halsinfektion och har inte kunnat köra på som vanligt dom senaste två månaderna, det bör ta ner hennes chanser då hon brukar vilja ha några lopp i kroppen innan formen visar sig.
8-Victoria island, har tagit spets från spår 8 tidigare och möter ett ganska enkelt gäng och bör bli favorit här. Offensiv kusk som sagt och borde satsa på leningen trots spår 8. Har sen sett tom ut på uploppet men har ju mött betydligt hårdare motstånd än det här. Var ändå okej i förra starten och får slåss om första platsen i ranken med lobby och blugrass.
9-Livi champagne, barfota häst som blandar och ger. gjorde ett bra lopp näst senast men fick mkt gratis i rygg på ledaren, fick göra grovjobbet i tredje senast och var tom i mål. Borde inte kunna hota med spår nio, om nu inte Early är kvickare än jag fått för mig. ska läsa på mera.
Verkar ha kort som bästa distans, bör ses upp!
10-Babakova bob, verkar ha en negativ formkurva, borde vara bättre än raden visar men varför så klen nu?
11-Mulliga ullis, börjar hitta formen igen efter några halvplana insatser, intresantast baifrån.

Spetsstriden:
1 och 7 kan göra upp om tät då 8 blivit struken. 5 också intressant.

Skrälldraget:
Kommer återkomma till det här, men vill redan nu nämna 2 och 11.

Ranken:
(är preliminär och kan ändras innan start)

A-Grupp
Early launcher
Chivas bluegrass

B-Grupp
Lobby la marc
Livi champagne

C-Grupp
Alandias lime
Mulliga ullis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test