Veckans utgångsram/Spelkrönika

Veckans utgångsram.

Denna vecka kommer det bara ett sammandrag över den framjobbande utgångsramen och spelideér.
Nästa vecka kommer det att finnas Spelkrönikor, både på Torsdag och Lördag, samt en efterhands analys.
Så veckans ord är en blandning av spelkrönikor och avdelningsanalyser.
Ber om att få återkomma bättre nästa vecka.
Rent spelmässigt sett är känslan just nu att måla på i dom två mest betrodda loppen avd 1 och 3, samt lura fram ett eller två bra singelsträck i övriga avdelingar.
En avlång och lite tråkigt upplägg av analysen, men även det blir bättre till kommande omgångar.

Avd 1.

Papermoon eller Sharapova från start. Känslan säger Papermoon fram till första sväng för att sen låta någon sugen överta. Finns risken att Papermoon kör hela vägen i spets? Quantum youride kommer defenitivt att försöka överta men med taktikern Björn bakom Sharapova, får han svårt att komma fram. Sharapova fram i spets alltså. och håller hur länge? Hon tävlar dessutom bäst barfota. Väntar på sko information. Quantum youride först i andraspår, då får Bigstar läge att haka på i rygg som 2:a i andra spår. Därifrån kan han få ett mycket intresant upplopp.
Om mitt skrälldrag Viol hornline lyckas hitta en bra position kan hon mycket väl dyka upp på målfotot. Även Egola boy har kapasitet för att dundra fram om hon hittar nån som drar framför, kanske det kan bli en hjälpande hand av Speedy gold.

Ranken just nu:

A-Grupp.
Sharapova
Bigstar

B-Grupp.
Quantum youride
Papermoon


C-Grupp
Viola hornline
Egola boy

 

Avd 2

Ett lågklassigt långlopp för ston. Jag tror mycket på min spetside´Gabriella celeber. Hon visar på bra form och tar små steg frammåt hela tiden.
Hon kommer mest troligt vara ohotad till spetts och de ska bli mycket intresant hur länge hon står sig i spets.
K.n.speedgirl ser utt att dra på sig många sträck, för många tror jag! eller hoppas. För tankarna går i att helt slopa denna dam, då prestationerna inte varit övervägande bra. Och med en stor galopprisk. Först att utmana från bakspår är Miss tracy och Amber diablo. Som kommer ganska omgående ifatt första gruppen. Ann johsti har visat enorma kvaliteer men varit behandlad och inte tränats för fullt sista tiden, gjorde dock en start efter strykning senast och bör gå frammåt formmäsigt. Allt handlar om positioner och jag måset säga att det rä svårt att plasera dom nu.
Skrälldraget får Seagardens lady stå för, hon borde med tur kunna hitta fram om sokm sagt turen visar sig.

Ranken just nu:

A-Grupp.
Gabriella celeber
Amberdiablo
(K.n.speedgirl)

B-Grupp.
Miss tracy
Ann johsti


C-Grupp
Seagardens lady
Onassis neo
Xenadine
Langustine

 

Avd 3

En av veckans två mest betrodda spikar kommer garanterat att vara Globalinvestment. Ingen borde kunna rå på han i starten, utan han seglar iväl mot ännu en seger? eller, jag känner som sagt en formkurva som smyger sig neråt. Skulle det bli en överaskning här så hoppas jag at han sitter med på min kupong för jag vågar inte lämna Global ensam här.
Få resan serverad gör Airstrike, som visat bra fart resurser men en aning svagare sistaloppet. Här får han draghjälp genom hela loppet och när luckan kommer sticker han iväg som en oljad blixt. Acclaim kommer ochså bli hårt betrodd, men han har tävlat som äst med två veckors mellanrum och hans kusk har dessutom varit på semester innan det här loppet, så känslan säger mig att han behöver det här för att komma upp i samma form som tidigare, och tas bort men återkommer om två veckor.
Go on pale står på tur för att komma först när som helst. Edvine ås och Colobian necktie kan med klaff dyka upp långt fram.

Ranken just nu.

A-Grupp.
Globalinvestment
Airstrike

B-Grupp.
Go on pale
(Acclaim)

C-Grupp
Evidence ås vill sätta han i B grupp.
Colombian necktie

 

 

Avd 4

 

Kort klass 1 lopp, ju kortare loppen är desto större chans till skräll. Många startsnabba i främre ledet och blir det körning om spets gynnas bakspårs hästarna. Kort distans och med voltstart, då gynnas startsäkra hästar. Det har visat sig nästan överlägset att starten i kort volt är det absolut viktigaste momentet i loppet. Därför måste jag se över spetshästarna och räkna fram och tillbaka vem som spetsar, spår 1 brukar ha den absolut bästa segerprocenten i såna här lopp.
Därför ser jag stor chans att Soccer och Nice and a star dyker fram in på upploppet. Moon night är annars min spets tanke, bara han kan hålla ut Sweet line fån fjärde spår, och pop my kork från spår 1.
Stepping king läggs i samma fack som Moon night då han är kuskförstärkt och går bäst i rygg. Först att försöka överta ledning kan Sörgådens filippa bli. men känslan är att hon plaserar sig som tvåa i andra spår och kommer visa en bra avslutning på upploppet.
Corage pay är svår plaserad och måste kikas mer på.
Prince l, bortlottad och borttagen. Går absolut bäst i spets och dit når han inte.

Ranken just nu.

A-Grupp.
Moon Night
Stepping king ev b häst
Pop my kork, om han når spets. ska kika mer på voltstarter med samtliga inblandande.

B-Grupp.
Sörgårdens filippa
(Sweet line)ev borta
(Courage pay) ev borta

C-Grupp.
Soccer
Nice and a star(ev a häst)

Avd 5

Ännu ett lågklassigt stolopp med tillägg.
Space taxi kommer at överaska många när han glider upp i spets och håller hela vägen.
Islay broline komer att göra ett starkt försök på at överta men jag hoppas att hon inte släpper. Diva concrete och Glideagante rankas lika tillsammans med Islaine.
Skrällrisk för Tant alo, men måste kollas upp mera. Från bakspår känns 15 överskattad möjligen kan 13 överaska positivt.

Ranken just nu.

A-Grupp.
Space taxi
Islay broline

B-Grupp.
Diva concrete
Glideagante

C-Grupp
Tant alo
Lea
Pole position
Simb rouge

 

Avd 6

Klass 2 lopp med ett mycket jämnt startfält. Tror mycket på rundspel där många hästar kommer at sträckas stort.
Den som lyckas hitta vinnaren här kommer lyckligt undan. Tankarna går i att chansa och sträcka få hästar, medans andra stunden vill jag ha med så mpnga som möjligt.
Trixarn kommer säkert att öppna bra, det gorde han senast från ett 8 spår, men Royal viking och Harry haytrow kommer försöka så länge som möjligt att nå spets.
Jag tror mycket på Royal viking och då plaseras harry först i andra spår och får göra grovjobb samt är borta. Jison arvinge, cacher och night lie star besitter alla goda spurt och avslutnings kvaliteer. Frågan är vem som är bäst för dagen, det krävs lite tid att fundera ut det. Är som sagt inne på att chansa, då skulle i mitfall 5 ta ledning och 6-1 är borta.
Missar 5 ledning är den som kommer först av 1 eller 6 hårt betrodd för vinst.

2 3 4 borde trotts allt kunna hamna bra till inför slutvarvet och speeda ner samtliga.
Bakifrån utmanar Bronx sisu. kan komma starkt.

Ranken just nu.

A-Grupp.
Royal viking (om han når spets annars 3 4 i första grupp måste veta mer om kuskens uplögg)
Cacher

B-Grupp.
Night lie star
Bronx sisu

C-Grupp
Trixarn
jison arvinge
harry haoytrow

 

Avd 7

Den mest intresanta lösningen hittar vi i Bronsdivitionen. Där min ledare heter Warner will och kommer troligtvis att överglänsa många i det här loppet.
Staro capricorn känns laddad för seger nbu efter många många struliga starter. Medans Super khans första vinst låter sig hållas ännu en vecka.
Trim har jag inga som helst tankar kring, läget har lottat borrt han men Manpower bank kan överaska positivt bakifrån.
Frillan filiokuis form måste uppdateras. har varit struken sist men visade goda insatser före det. kan aksnke behöva ett lopp i kroppen.
Måste läsa på mer om Paris turlf el.

 

Ranken just nu.

A-Grupp
Warner hill
Staro capricorn

B-Grupp.
Frillan filiokus(måste veta form)
Carambole p
Super khan( sugen på att ta bort eller? nej. han ska med)

C-Grupp.
Manpowerbank
Krångel
Utah hornline
Detta var utgångsramen. Återkommer på Lördag med det slutgiltliga systemet. // A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test