V75-2 13/2 Solvalla

Andvänder mig här av det gammla upplägget, komentera gärna vilken ni föredrar!
//A


Svårt och listigt startfält. Jag ser många tänkbara segrare däribland ganska många skrällar!
Voltstart och medeldistans gör att tilläggs hästarna inte ska super stor chans att runda och hämta in allt. Trotts den stora kapacitet skillnaden så borde första gruppen framför allt 4. Ha bra chasn att ta tät och gå länge!

 

1-Nassautown, kan öppna bra men jag tror inte hon håller spets från innerspår. har visat några bra avslutningar men riske är stor att hon blir instängd härifrån. Formen känns svag, tas bort.

2-Mulliga ullis, ingen start spets och mål kandidat, öppnar dåligt och riskerar även hon att hamna illa till. Jag tycker inte att hon ska kunna utmana här.tas bort.

3-Regine d´wern, har gjort två mycket övertygande vinster i de tre senaste starterna, men fick en dålig start senast och blev bara 5:a. Han missgynnas kraftigt om banan tillåter barfota körniong då han själv kör med skor och drar fördel om skor är ett måste. Det betyder att om banan är ok för barfota kommer många hstar som presterat sämre med skor ha en fördel gentemot honnom som är bra med skor. det ska man täönka på. samt att han stumnade rejält och var tidigt slagen i förra loppet. varför? måste tas fram information. Det loppet var 2 veckor bakåt i tiden och frågan är om det kan sitta lkvar i benen på hon!?!? Favorit lite i fara trotts allt! Startar inte så väsrt bra och kommer få backa ne rlångt för att sen börja jobba sig fram utvändigt . tungt.

4-Quantum kalyptus, öppnar nästan bäst hitills. har dessutom sen senaste strykningen jobabt sig fram bätte och bättre i dom två efterföljande starter. Kan vara en för ledning och kan då mkt väl hålla länge! Varning! Tror ganska startkt på spets och mål just nu. Liuten galoppvarning men vet inget om voltstart.

5-Babakova bob, öpnar så där, borde inte ta en längd på 4, me har avslutat vasst i många lopp. Har nu betydigt hårdare motstån och jag väljer att ta bort. Då hon dessutom är bättre på kort.

6-Look sun, öppnar riktigt segt. borde hamna svårt till men besitter en väldigt bra spurt, Ska skrällvarnas endast på avslutningarna som kan med tur blomstar igenom till oväntad seger. 3:a hitills .

7-Gossip queen, öpnar ok, och kna nog försöka ta tät från springspåret. kommer garanterat att utmana 4 iaf. men har inte visat någon form sen combacken för två starter sedan. Borde inte alls kunna utmana ända in i mål. Men kan mmycket väl ställa till det för mig i min ranknig ifall hon frontar och 4 hamnar i rygg eller förstav i andra spår. Bygger mycket just nu på att 4 ska ta tät och hålla hela vägen. men 7 kan säta käppar i hjulet, tar han tät kommer han mest troligt ändå att falla bort ganska snabbt, men då har lvriga caans att runda och ta tät själv.

8-Rouge, kan hamna dåligt till från start men avslutar jäkligt bra, litet frågetecken för formen men ska kolla upp det bättre. rank härifrån är 4-8-3-6

9-Carmenere, inge startsnabb och kommer falla bak enbit ifrån start. Gjorde en häftig vinst mot tiffany brodda för ett tag sedan, men har sedand en bedriften inte riktigt levt upp till samma gnista som när han gick i tredje spår runt hela högen och vann. Måste nästan tillägga att jag är sugen på att dra bort han helt här.

10-Realitypride, fin seger för tre starter sedan, men har gått lite sämre efter det, satt fast sent i sista loppet och tog sig ut i andra spår men aldeless för långt bak för att sen börja klättra och orkade inte. Fastnade igen på upploppet mellan hästar och kunde inte prestera bättre. Hopaps att det var pga läget det hände och inte att formen är svajjande. Hon känns klart med här iaf!rankar som 2:a.

11-Lady joy maclin, använde sig av en sylvass spurt efter en liten lucka där mkt tur var inblandat senast. En riktig skräll aoutsider... ska passas ifall turen vill sig. bör tas med hojja.

12-Karma zet, ska inte kunna utmana! tas bort.

Tillägg:

13-Debbiebrodda, svårbedömd häst. Har mött så otroligt mkt bättre motstånd änn det här men har tillägg nu! klart bra i grund och ska passas ska kolla upp mer!

14-Vanessa du ling, öppnar mkt segt och tillägget ska nog bara göra det enklare at komma igång utan att fela. känns just nu som lite bättre än 13, sist blev 13 bättre plaserad men mkt pga starten där 13 tog sig fram och skaffa sig en bra position, svprt dock med tillägg och loppet ska gransak nogrannare, framförallt tilläggshästarna.

Spetsstriden:

känns just nu som 1, 4 och 7 ska kunna blanda sig i striden, där det tiklslut är för hoppningsvis 4 som tar tät.

Skrälldraget:
dragen är många. Men skulle vilja lyfta fram Quantum kalypso, och Rouge till att börja med.
Fast dom riktigt stora pengarna kan mina C rankade hästar ge! Lady joy maclean och Look sun!! Utropstecken ifall luckor ges i slutet!A-Grupp:
Quantum kalyptus
Realitypride

B-Grupp:
Rouge
Regine dénwer( tvekar ganska mycket på att ha med hon)

C-Grupp:
Lady joy maclean
Look sun


Har inte plaserat hästarna på tillägg ännu. ska göra det när dom kollats bättre. återkommer.


Kommentarer
Postat av: kjell j

hej

enl atg är nr 4 struken ?

2010-02-13 @ 10:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test